librelist archives

« back to archive

Missing attachments

Missing attachments

From:
Aashish Patil
Date:
2013-11-04 @ 04:59
Having a situation where MailCore won't detect attachments which are
embedded images. (cid:xxxx). Attachment count is zero but iterating through
the mime parts, the corresponding Single parts show up.

Re: [mailcore] Missing attachments

From:
Hoa V. Dinh
Date:
2013-11-04 @ 05:09
Try inlineAttachments. 

-- 
Hoa V. Dinh


On Sunday, November 3, 2013 at 8:59 PM, Aashish Patil wrote:

> Having a situation where MailCore won't detect attachments which are 
embedded images. (cid:xxxx). Attachment count is zero but iterating 
through the mime parts, the corresponding Single parts show up.
> 

Re: [mailcore] Missing attachments

From:
Aashish Patil
Date:
2013-11-04 @ 13:40
<p> </p>

<p>Thanks Hoa! </p>

<p> </p>

<p><br />
On 2013-11-04 05:42:00 +0000 <mailcore@librelist.com> 
wrote:</mailcore@librelist.com><br />
<br />
 </p>

<div id="reply-content">It's part of mailcore 2.</div>

<div id="CD89DDD24E264A2985D59D008EFFA991">
<div> </div>
--<br />
Hoa V. Dinh
<div> </div>
</div>

<p style="color: #A0A0A8;">On Sunday, November 3, 2013 at 9:36 PM, Aashish
Patil wrote:</p>

<blockquote 
style="border-left-style:solid;border-width:1px;margin-left:0px;padding-left:10px;"
type="cite">
<div id="quoted-message-content">
<div>
<div dir="ltr">Can't find this method. I am still on MailCore 1. Is 
this part of MailCore 2?
<div> </div>

<div> </div>
</div>

<div> 
<div>On Sun, Nov 3, 2013 at 9:09 PM, Hoa V. Dinh <span dir="ltr"><<a 
href="mailto:dinh.viet.hoa@gmail.com" 
target="_blank">dinh.viet.hoa@gmail.com</a>></span> wrote:

<blockquote type="cite">
<div>
<div>Try inlineAttachments.</div>

<div>
<div> </div>

<div><span><font color="#888888">-- </font></span></div>

<div><span><font color="#888888">Hoa V. Dinh</font></span></div>

<div> </div>
</div>

<div>
<div>
<p style="color:#a0a0a8">On Sunday, November 3, 2013 at 8:59 PM, Aashish 
Patil wrote:</p>

<blockquote type="cite">
<div>
<div>
<div>
<div dir="ltr"><span>Having a situation where MailCore won't detect 
attachments which are embedded images. (cid:xxxx). Attachment count is 
zero but iterating through the mime parts, the corresponding Single parts 
show up.</span>

<div> </div>
</div>
</div>
</div>
</div>
</blockquote>

<div> </div>
</div>
</div>
</div>
</blockquote>
</div>
</div>
</div>
</div>
</blockquote>

<div> </div>

<p> </p>

<p> </p>

<p> </p>

Re: [mailcore] Missing attachments

From:
Aashish Patil
Date:
2013-11-04 @ 05:36
Can't find this method. I am still on MailCore 1. Is this part of MailCore
2?




On Sun, Nov 3, 2013 at 9:09 PM, Hoa V. Dinh <dinh.viet.hoa@gmail.com> wrote:

>  Try inlineAttachments.
>
> --
> Hoa V. Dinh
>
> On Sunday, November 3, 2013 at 8:59 PM, Aashish Patil wrote:
>
> Having a situation where MailCore won't detect attachments which are
> embedded images. (cid:xxxx). Attachment count is zero but iterating through
> the mime parts, the corresponding Single parts show up.
>
>
>

Re: [mailcore] Missing attachments

From:
Hoa V. Dinh
Date:
2013-11-04 @ 05:42
It's part of mailcore 2. 

-- 
Hoa V. Dinh


On Sunday, November 3, 2013 at 9:36 PM, Aashish Patil wrote:

> Can't find this method. I am still on MailCore 1. Is this part of MailCore 2?
> 
> 
> 
> 
> On Sun, Nov 3, 2013 at 9:09 PM, Hoa V. Dinh <dinh.viet.hoa@gmail.com 
(mailto:dinh.viet.hoa@gmail.com)> wrote:
> > Try inlineAttachments. 
> > 
> > -- 
> > Hoa V. Dinh
> > 
> > 
> > On Sunday, November 3, 2013 at 8:59 PM, Aashish Patil wrote:
> > 
> > > Having a situation where MailCore won't detect attachments which are
embedded images. (cid:xxxx). Attachment count is zero but iterating 
through the mime parts, the corresponding Single parts show up.
> > > 
> > 
>